Recensies

Alle onderstaande recensies zijn over gekopieerd van mijn facebook pagina. Klik hier om naar de recensies op facebook te gaan.

Ik heb Andrew ervaren als heel erg bedreven en deskundig in zijn vak. Je voelt je op je gemak bij hem. Ik was door mijn rug gegaan. Ik had hele erge pijnen en kon haast niet lopen. Het advies van de chiropractor was massage en bedrust. Na een paar behandelingen van Andrew waren de pijnen en zwellingen verdwenen en was ik weer de oude. Ik ben ook vaker door Andrew gemanipuleerd waardoor me ruggen wervels goed op hun plek blijven. Ook de ontspannings massage was geweldig....zo relax dat ik in slaap viel.
Patricia Sewbalak
Heb al langer dan 40 jaar last van hoofd en nekpijnen. Ik heb vaker onderzoekingen gedaan zonder resultaten. Met de behandelingen van Andrew zijn de pijnen zeker 70 procent terug genomen. Ik ben heel erg tevreden .Wat ik ook heel fijn vind is dat hij alles vertelt wat hij doet. Andrew keep up the good work. Marijke.
Marijke Dijk
Andrew ken ik als fanatiek sporter van sportschool Sports Unlimited voorheen Fitness Dome Zoetermeer. Daar hadden we regelmatig gesprekken over oefeningen en leerde hij mij hoe het menselijk lichaam werkt. Niet alleen wist hij vrijwel alles van de spierbewegingen maar ook van het skelet, vertering en belangrijke ingewanden zoals je lever. Nadat ik veel geleerd had van Andrew vertelde hij mij dat hij zijn eigen praktijk begonnen is in sport- en ontspanningsmassage. Mijn 1e bezoek was tevens de allereerste sportmassage van mijn leven. Ik had geen verwachtingen. Na mijn bezoek voelde ik dat mijn spieren een stuk losser en ontspanner waren tijdens het trainen, hierdoor maakte ik meer progressie. Momenteel kom ik in de 4-6 weken bij Andrew voor onderhoud van mijn spieren omdat hij naar mijn mening het professioneel goed doet voor een relatief lage prijs. Concluderend adviseer ik Andrew als sportmasseur omdat hij een oprechte en professionele masseur is met brede kennis in spieren, lichaam en skelet. Tevens relatief goedkoop als je vergelijkt met andere.
Robert Verzijden
Ik heb alleen maar goede ervaringen met Andrew, verstaat zijn vak goed, weet heel goed waar hij mee bezig is! Ik persoonlijk heb fibromyalgie, daar heeft hij ook alle vakkennis van, wat erg prettig is want dat hebben er niet veel! Ook andere massages heb ik mogen ervaren, hij verstaat zijn vak goed! Relax persoon die weet wat hij doet, ik voel me erg op me gemak bij hem, wat ik persoonlijk heel belangrijk vind!
Cynthia de Haan
Laatst bij Andrew geweest voor een deeptissue massage en wervelmanipulatie. Het is goed bevallen, mijn spieren voelde de dagen erna een stuk losser en soepeler dan voorheen. Ik merk ook dat hij heel erg serieus is in zijn vak en veel kennis bezit! Ik kom zeker weten terug!
Mickey Jacobs
Dagelijks slikte ik zo’n 125 Mg Diclofenac om de dag door te komen. Ik had een ‘versleten’ rug zeiden ze. Bij de Maartenskliniek, een kliniek voor lage rugklachten, in Woerden kon ik terecht voor een behandeling; ‘ze gingen mijn zenuwen doodbranden’???? Mijn God, eindelijk was ik van de zenuwpijnen in mijn linkerbeen en onderrug af! Helaas groeiden ze weer aan na drie jaar. Vervolgens heeft diezelfde dokter Pretnison in mijn si gewrichten gespoten, het hielp, maar ook dit was van korte duur. Op een dag dat ik bijna niet meer rechtop kon staan van de beknelde zenuwen in mijn onderrug, herinnerde ik me een pittige massage van een jongeman minstens 2 jaar geleden in een wellnessresort. Ik ben gaan zoeken en heb hem ‘gelukkig’ gevonden!! Andrew heeft mij nu DRIE keer behandeld en ik kan zeggen dat ik pijnvrij ben! Ze hebben eerder mijn pijn bestrijdt, maar Andrew heeft de oorzaak gevonden en aangepakt! Het blijkt een scheef si gewricht te zijn (sciatica heet de aandoening) en door manipulatie van de ruggenwervel, massages, drukpunten én cupping heeft hij het hele lichaam weer rechtgezet. Nu belangrijk om preventief te blijven komen, maar ik heb dus 40 moeten worden om erachter te komen dat ik ‘te genezen’ was! Andrew, je bent een topper!
Barbara de Lange
Ik ben al enkele keren geweest en vond het uitstekend. Heb de deep tissue massage gehad en een andere keer ben ik ook gekraakt en andere soorten massages. Ook wat heel belangrijk voor mij was, de triggerpoint ivm mijn hoofdpijnen. Dat was ook vrijwel meteen verleden tijd, super blij was ik. Al met al een goede aanbeveling en zeer zeker de moeite waard!!
Isanda Robles de Medina
Heb een ontspannings massage gehad (in Suriname ) van Andrew met de nodige tekst en uitleg.Voelde me daarna heel relax. Heerlijk was dat.
Joyce Sewbalak
Afgelopen maandag voor het eerst een geweldige kraak manipulatie en massage gehad van Andrew. Al bij binnenkomst werd ik op m'n gerust gesteld en kreeg ik duidelijke uitleg wat er tijdens de behandeling allemaal werd gedaan. Tijdens een heerlijke massage kon ik genieten van het rustgevende muziek, en kan je ook nog eens gezellig kletsen met Andrew! Ik wil Andrew heel erg bedanken voor deze heerlijke behandeling en zeker tot de volgende keer!
Xelisho Tjong
Ik kom al een aantal maanden regelmatig bij Andrew voor deep tissue massages. Sinds kort ook in combinatie met dry needling. Ik sport vaak en intensief, dus dan doet t me goed om af en toe langs te komen voor een behandeling. Vooral na een dry needling sessie voelen m'n spieren de volgende dag weer helemaal soepel aan. Is echt een aanrader
Arnould Cijntje
Via mond op mond reclame terecht gekomen bij Andrew, hij heeft mij prima behandeld en de klachten zijn nagenoeg verdwenen. Een echte aanrader!
Sandra de Leeuw
Laatst een ontspannings massge gehad van Andrew..zeer ontspannend..professioneel gedaan met ontspannende muziek..dit was mijn eerste ervaring met een massage en was de moeite waard (ik viel zelfs effe in slaap haha) Andrew is ook echt serieus bezig aan zijn kwaliteiten om dit naar hoger niveau te brengen, wat hem goed af gaat...
Marco de Haan
Was nog nooit eerder gekraakt maar ben super blij dat ik bij Andrew ben geweest. Had ook heel veel last van mijn schouder en dat is ook veel minder geworden, thhx man!
Jeffrey Lang
Ik ben erg tevreden over de behandelingen en advies van Andrew. Na een behandeling voel ik me weer helemaal als nieuw en kan ik er weer tegenaan met sporten. De combinatie van technieken maakt het helemaal compleet.
Walter de Heij

Contact

Adres: Tholensestraat 72
Postcode: 2583NT Scheveningen
Email: asmassagetherapie@gmail.com
Tel nummer: 0618441947
KVK nummer: 65083032


Openingstijden

Neem contact met mij op!

Volg mij op Socialmedia